Een betrouwbare wasservice

Bedrijfskleding wassen

Stelt u zich voor… iedere dag frisse en schone werkkleding klaar om gedragen te worden. Altijd op tijd weer geleverd op de plek die u wenst. Wij reinigen uw kleding industrieel en professioneel en geven u volledig inzicht in welke kleding er in de was gaat. Dit zal u uiteindelijk kosten gaan besparen.

Betrouwbare reinigingsservice

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare wasserij voor uw kleding met een volledige service, dan kunt u bij ons terecht. Uw bedrijfskleding wordt door ons wekelijks (of de frequentie zoals u wenst) gereinigd, gecontroleerd en indien nodig gerepareerd. Zo wordt de veiligheid van uw medewerkers altijd gewaarborgd.

Een medewerker van Berendsen aan het werk

Interesse in onze bedrijfskleding?

Vul het contactformulier in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Waarom bedrijven voor de wasservice van Berendsen kiezen

medewerkerstevredenheid

Uitstekende service

U kunt op ons vertrouwen, wij wassen, repareren en vervangen uw kleding indien nodig.

icon_laundry_green

Milieuvriendelijke reiniging

In onze professionele wasserij wordt uw kleding goed schoon en blijft de kwaliteit behouden. Een duurzame oplossing, zowel voor u als voor het milieu.

icon_computer_green

Inzicht in gebruik

Met ons bedrijfskledingsysteem heeft u inzicht in gebruik van uw kleding met ons online bedrijfskleding systeem.

icon_supplier_green

Levering

Wij leveren in het hele land

Detail Endurance workwear Berendsen

Veilig en schoon

Wanneer kleding niet goed gewassen wordt kan het onveilige situaties opleveren. Oud vuil of restanten wasmiddel zijn gevaarlijk wanneer ze in aanraking komen met vonken of chemicaliën. Ook verkeerde temperaturen of wasmiddelen kunnen de beschermende eigenschappen van werkkleding aantasten. Berendsen zorgt ervoor dat alle kleding weer veilig uit de was komt.

Servicecycle_WW_rgb_neg.png

Klantspecifiek wasproces

Berendsen gebruikt voor alle verschillende typen kledingstukken een specifiek wasprogramma. Hiermee worden de beschermende eigenschappen niet aangetast, of weer in oude staat gebracht. Op chemicaliën resistente kleding wordt bijvoorbeeld iedere wasbeurt een nieuwe finish aangebracht.

Duurzame wasmachine van Berendsen

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in...