,
Gratis advies?

Bel direct met één van onze experts of laat uw gegevens achter en wij bellen u terug. 

Bel mij terug

Nieuwe dealerkleding voor diverse A-merken

U wilt graag dat uw medewerkers er representatief uitzien in de showroom en werkplaats. Berendsen heeft voor vele automerken speciale dealerkleding in het assortiment en deze wordt regelmatig herzien. Zo dragen uw medewerkers altijd de meest representatieve kleding die voldoet aan de laatste richtlijnen van uw overkoepelende organisatie. Lees verder en ontdek of ook voor uw merk vernieuwde kleding is uitgebracht.

 

In een nieuw jasje

De kleding van diverse A-merken zijn nu gemoderniseerd en aangepast volgens de wensen van de dealer. Hieronder valt de kleding van onder andere de volgende automerken:

  • BMWDe vernieuwde Mazda dealerkleding is beschikbaar bij Berendsen.
  • Mazda
  • Renault auto’s
  • Volvo Car

De eerste dealerkleding die vernieuwd is, is van BMW. De Duitse BMW-kleding heeft hiervoor als model gediend. Dit model hebben wij doorontwikkeld, waardoor de kledinglijn is voorzien van doortasten naar de onderkleding, verstelbaar elastiek in de taille en kniezakken. Verder zijn er drukkers gebruikt als sluiting in plaats van klittenband. Ten slotte zijn er ook ringen geplaatst onder de oksels, in plaats van de gevoelige, gaasachtige stof.

Ook heeft Berendsen voor Mazda een nieuwe kledinglijn uitgebracht binnen Nederland. Deze sluit aan bij de Europese kledinglijn die Mazda onlangs ontwierp. Deze wordt aangevuld met polo’s, sweaters en shirts uit de Motion collectie.

Ook de auto-tak van Renault heeft een nieuwe modellijn die gebaseerd is op diens nieuwe visie en slogan “Passion for life”. Met name de overall en de Amerikaanse overall zijn gemoderniseerd. Hiervoor hebben Renault Nederland en Frankrijk speciaal goedkeuring gegeven voor de aanpassing, zodat de Nederlandse dragers een prettiger model hebben, dan het originele Franse model.

Ten slotte kan ook Volvo Car rekenen op nieuwe kleding. De onderdelen uit het kledingpakket sluiten in stijl naadloos op elkaar aan. Met de broek, t-shirt, polo en sweater lopen ook de Volvo medewerkers er representatief bij.

Bent u geïnteresseerd in de vernieuwde dealerkleding of wilt u een aanvulling op uw huidige pakket? Of bent u benieuwd naar de dealerkleding van andere merken? Neem dan vrijblijvend contact met ons of uw adviseur op.

 

Dealerkleding

Het is steeds belangrijker om in de automotive sector een professionele indruk te maken op uw klant, zowel in uw showroom als in de werkplaats. Berendsen helpt graag om te zorgen dat uw personeel in nette, schone en veilige garagekleding rondloopt. Voor vele merken heeft Berendsen speciale dealerkleding in het assortiment opgenomen. Deze is altijd ontwikkeld in samenwerking met de overkoepelende organisatie, zodat aan alle richtlijnen wordt voldaan. Voor diverse A-merken is de dealerkleding vernieuwd, zodat u aan de laatste richtlijnen van uw organisatie voldoet en uw medewerkers er representatief bij lopen.

Wilt u vrijblijvend advies over uw bedrijfskleding?

Hester
Bedrijfskleding adviseur

Als bedrijfskleding adviseur help ik u graag verder. Ik help bedrijven dagelijks met het uitzoeken van de juiste bedrijfskleding voor hun werkzaamheden. Ik beantwoord graag uw vragen.

Stel uw vraag