Stel uw vraag

Farmacie & Biotechnologie

Gespecialiseerd in Farmacie & Biotechnologie

Door onze jarenlange ervaring met de grootste farmaceutische en biotechnologische ondernemingen van Nederland weten wij wat het betekent om de verwachtingen waar te maken. Decontaminatie en het droogproces vindt plaats conform ISO-14644. Deze processen zorgen ervoor dat de specifieke functies van uw materiaal behouden blijven en daardoor aan de gestelde eisen blijven voldoen. Uw cleanroom artikelen worden aansluitend gevouwen, luchtdicht onder licht vacuüm verpakt en van procesinformatie voorzien. Indien gewenst kunnen wij ook uw cleanroom artikelen steriliseren, voordat wij het bij u afleveren. 

Onze farmaceutische en biotechnologische klanten houden zich bezig met efficiënte en veilige productie tegen zo laag mogelijke kosten. Tijd is een beïnvloedbare factor die kan bepalen of u efficiënt werkt. Wij zorgen ervoor dat u tijd en kosten bespaart door het kledingbeheer uit handen te nemen.

In de farmaceutische en biotechnologische industrie gelden zeer strenge wet- en regelgeving met betrekking tot veiligheid en hygiëneregels (GMP en FDA ). Om uw producten en uzelf te beschermen volgens de gestelde eisen, heeft u kleding en reinigingsproducten nodig die dit doel bereiken. Wij zorgen ervoor dat u dit doel bereikt, zonder dat u daar omkijken naar heeft. Bekijk hieronder de voordelen en wat we u te bieden hebben. 

Bespaar kosten

Door uw kleding en reinigingsproducten te laten reinigen, gaan ze langer mee en heeft u geen afvalkosten meer. Kleding en reinigingsproducten raken nooit meer kwijt en blijven langer mooi dankzij de professionele reiniging. 

Veilig en zorgeloos werken

Uw kleding en reinigingsproducten voldoen aan de strengste en meest recente normeringen, waardoor u altijd veilig werkt met uw producten. Wij voorzien u ook van de juiste documentatie, zodat u alle mogelijke vragen kunt beantwoorden van auditoren.

Wat wij u kunnen leveren

http://www.berendsen.nl/assortiment/farmacie-en-biotechnologie-kleding-huren
http://www.berendsen.nl/assortiment/farmacie-en-biotechnologie-kleding-huren
Volledig assortiment

Volledig assortiment

Veilig werken in uw geconditioneerde ruimte
http://www.berendsen.nl/assortiment/reinigingssystemen-producten-huren
http://www.berendsen.nl/assortiment/reinigingssystemen-producten-huren
Reinigingssystemen

Reinigingssystemen

Houd uw geconditioneerde ruimte optimaal schoon
http://www.berendsen.nl/assortiment/opbergsystemen-huren
http://www.berendsen.nl/assortiment/opbergsystemen-huren
Opbergsystemen

Opbergsystemen

Alle opbergsystemen voor uw cleanroomartikelen

Wilt u meer informatie of advies?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op

Uw bedrijfsnaam:
 
 
Uw naam:*
 
 
Uw email of telefoonnummer:*
 
 

Waar wilt u graag meer over weten?