Stel uw vraag

Aan- en inleversystemen

Om het gebruik van Berendsen poetsdoeken extra te vergemakkelijken, bieden we ze aan in twee soorten handzame verpakkingen: het dispensersysteem en het ecovat. De ARBO-verantwoorde systemen maken het uw medewerkers makkelijk en voorkomen gezondheidsproblemen. Alle systemen zijn speciaal ontwikkeld voor vervoer onder ADR
- voldoen aan de UN-normering en alle normen van brandveiligheid
. 
Samen met u bekijken we de beste oplossing voor uw werkplaats, op basis van werkzaamheden, ruimte, verbruik en budget. 

Poetsdoeken

Ecovat

Het ecovat is een mobiele kunststof container waarin maximaal 600 poetsdoeken in kunnen. De schone poetsdoeken zijn per 50 stuks verpakt zodat u deze eenvoudig uit het vat kunt nemen. De vuile poetsdoeken kunnen in een andere leeg ecovat gedeponeerd worden.

Dispensersysteem

Het dispensersysteem bestaat uit een metalen rek met daarin twee kunststof boxen. De bovenste box bevat 125 schone doeken, de onderste box is voor het deponeren van de vuile doeken. Zo kunt u in één handeling de vuile poetsdoek weggooien en een schone poetsdoek pakken. 

Mobi-Bag

De Mobi-Bag is een compacte waszak voor mobiele vakmensen om vuile poetsdoeken in te deponeren. Door de speciaal aangebrachte coating en fixlocksluiting wordt het lekken van olie tegengegaan.

Mastermat

Milieu-box

De Milieu-box is een box voor de opslag van (vervuilde) Mastermatten. De Milieu-box is ADR goedgekeurd, net als de andere aan- en inleversystemen. Door het formaat is de Milieu-box handzaam. Daarnaast heeft de box een rubberen sluiting waardoor deze luchtdicht kan worden afgesloten. 

Weten wat de meest geschikte oplossing is voor u?

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Uw bedrijfsnaam:
 
 
Uw naam:*
 
 
Uw e-mail*
 
 

Waar kunnen we u mee helpen?
 
 

 
 

 
 

Hoe andere klanten onze oplossingen inzetten