Rubberen mat: Active Scraper

Om mee te gaan met de ontwikkelingen in de markt, de nieuwe technieken en uiteraard de behoeften van de klant, is innoveren van belang. Zo introduceerde Berendsen naar aanleiding van diepgaand onderzoek vorig jaar de MicroTech. De nieuwste aanwinst is de Active Scraper: de rubberen mat die bestand is tegen alle weersomstandigheden en dus ideaal functioneert als schoonloopmat en buitenmat. 

 

Innovatief design

De Active Scraper schraapt het grove vuil van de schoen af voordat een persoon het pand inloopt. De rubberen noppen van verschillende hoogtes bewegen flexibel mee met de stap van de mattengebruiker en schrapen zo het modder en zand af. De noppen staan daarnaast in verschillende richtingen zodat de mat effectief is ongeacht de looprichting. Dit simpele maar vooruitstrevende desing zorgt ervoor dat het vuil in de mat van rubber valt zodat volgende voetstappen de vervuiling niet aanraken. Zo blijft de entree van het pand netjes, slijt de vloer minder snel en hoeft u minder tijd te besteden aan de schoonmaak.

 

Nette, rubberen buitenmat

In de ideale wereld houden we het liefst het vuil buiten het pand. En, een iets praktischere reden, soms is er buiten simpelweg meer plek voor een mat. Dankzij de geperforeerde randen en de kanalen in de hoeken, kan regenwater gemakkelijk wegstromen en blijft het niet in de Active Scraper liggen in tegenstelling tot standaard buitenmatten. Tegelijkertijd neemt het regenwater zo een deel van het vuil mee uit de mat. De mat van rubber is zo kwalitatief op een top niveau en ziet er tevens netjes uit. 

 

Antislip en rolstoelvriendelijk

Ook buiten moet de mat netjes op z’n plaats liggen. Om die reden heeft de Active Scraper een reliëf aan de onderkant van de schoonloopmat voor meer grip op de ondergrond. Daarnaast heeft de rubberen mat een antislip effect dankzij het hoge gewicht. De rubberen mat belemmerd de looproute niet en houdt deze rolstoelvriendelijk vanwege de geleidelijk oplopende randen. 

 

Wasservice en kwaliteitscheck

De Active Scraper is een huurmat. Dit houdt in dat Berendsen eens in de zoveel tijd bij uw bedrijf langskomt om de mat te wisselen. Uw mat wordt dan volledig gereinigd en er vindt een kwaliteitscheck plaats. Zo bent u verzekerd van een kwalitatief goede mat, die gratis vervangen wordt indien dit nodig is. 

 

Schoon- en droogloopmat combinatie

De schoonloopmat Active Scraper schraapt het grove vuil. Om het fijne vuil en vocht op te vangen, is een droogloopmat in de entree een goede oplossing. Op die manier heeft u de totaaloplossing. Opties voor droogloopmatten zijn de MicroTech of één van onze katoenen matten.

 

Mocht u meer informatie willen over de Active Scraper, onze andere matten of een advies op maat van één van onze adviseurs, kunt u het onderstaande contactformulier invullen. Informeren naar onze matten en service of advies vragen is altijd gratis en vrijblijvend!

Active Scraper

Berendsen NL
1
Specificaties
  • Rubberen mat van 100% nitrilrubber die bestand is tegen alle weersomstandigheden, zeer hoge en lage temperaturen en alle oliën;
  • Is gespecialiseerd in grof vuil als schoonloopmat;
  • Is rolstoelvriendelijk;
  • Maat: 85 x 150. 

Geïnteresseerd in een Active Scraper van Berendsen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op om uw vraag te beantwoorden, een offerte of test.

Uw bedrijfsnaam:
 
 
Uw naam:*
 
 
Uw e-mail*
 
 

Waar kunnen we u mee helpen?
 
 

 
 

 
 

Meer matten van Berendsen

http://www.berendsen.nl/fr_FR/assortiment/schoonloopmatten-huren
http://www.berendsen.nl/fr_FR/assortiment/schoonloopmatten-huren
Schoonloopmatten

Schoonloopmatten

Deze matten houden vuil vast en zorgen voor een altijd schone vloer
Schoonloopmatten
http://www.berendsen.nl/fr_FR/assortiment/microtech-huren
http://www.berendsen.nl/fr_FR/assortiment/microtech-huren
MicroTech

MicroTech

De MicroTech samen met de Active Scraper zorgt voor de totale vloeroplossing
MicroTech mat
http://www.berendsen.nl/fr_FR/assortiment/comfort-matten-huren
http://www.berendsen.nl/fr_FR/assortiment/comfort-matten-huren
Ergonomische matten

Ergonomische matten

Spieren en gewrichten blijven gezond dankzij comfort matten
Comfort matten