Stel uw vraag
,
Gratis advies?
Bel direct met één van onze experts of laat uw gegevens achter en wij bellen u terug. 
Bel mij terug

Speciaal hygiënepakket voor openbare toiletten

U heeft al een pakket vanaf €2,50 per week!

Openbare toiletten zijn opvallend vaak onhygiënisch, blijkt uit het Nationaal Toiletonderzoek 2016. In slechts 27 procent van de gevallen werd een onderzocht toilet als voldoende schoon beoordeeld.

Speciaal voor beheerders van openbare toiletten (hieronder vallen horeca-, gezondheidszorg-, winkels- en openbare gebouwen-locaties) hebben wij een hygiënepakket samengesteld. Dit levert een bijdrage aan de hygiënebeleving van de toiletbezoeker en maakt investeren in extra schoonmaakuren overbodig.

 

Hygiënepakket A, €2,50 per week 

 

Hygiënepakket B, €4,- per week

 

Hoe dragen deze producten bij aan een betere hygiëne? 


De toiletbrilreiniger
Volgens het onderzoek zijn toiletbrillen het meest verontreinigde contactoppervlak, met 42 procent. Zeer onprettig voor de toiletbezoeker die op de bril wil plaatsnemen. Een toiletbrilreiniger geeft de gebruiker de mogelijkheid de bril eenvoudig te reinigen. De dispenser geeft foamschuim af, waarmee met behulp van een stuk toiletpapier de bril kan worden gedesinfecteerd. Dat garandeert een veilige, hygiënische zit. De toiletbrilreinigervulling vervangen wij periodiek, zodat u nooit zonder zit.


De toiletborstel
Berucht in openbare toiletten is de toiletborstel. Niemand weet vaak wanneer deze voor het laatst is vervangen. Onze toiletborstel in service vervangen wij 2 keer per jaar voor een schoon exemplaar. Bovendien is het handvat voorzien van een antibacteriële coating. Hierdoor is de toiletbezoeker altijd voorzien van een relatief schone borstel..


Hand sanitizer (handdesinfectiedispenser)
Na de toiletbril is de knop van de kraan het meest vervuild. Vrij onpraktisch, als je deze na het handen wassen wil uitdoen. Dan komt een hand sanitizer goed van pas. Na het handen wassen en drogen houd je je handen onder de dispenser, die een kleine dosis desinfectiegel afgeeft. Deze gel doodt 99,9 procent van de aanwezige bacteriën op de handen. Een prettige en hygiënische oplossing. Ook geschikt om tussendoor te gebruiken om niet zichtbaar vuil van de handen te verwijderen. Periodiek ontvangt u een nieuwe vulling.


Luchtverfrisser
Behalve fysieke hygiëne is geurbeleving in het toilet ook heel belangrijk. Een frisse geur nodigt uit om het toilet te gebruiken én netjes achter te laten. Periodiek wisselen wij de vulling van de luchtverfrisser, zodat er altijd een frisse geur in het toilet hangt.

 

Bron: Servicemanagement

Wilt u meer weten over het hygiëne pakket of een offerte aanvragen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Uw bedrijfsnaam:
 
Uw naam:*
 
 
Uw email of telefoonnummer:*
 
Plaats
 
 
Waar kunnen we u mee helpen?
 
 

Bekijk meer uit onze diensten

http://www.berendsen.nl/fr_FR/assortiment/sanitaire-producten-huren
http://www.berendsen.nl/fr_FR/assortiment/sanitaire-producten-huren
Assortiment

Assortiment

Een uitgebreid productaanbod voor een hygiënisch toilet.
Assortiment
http://www.berendsen.nl/fr_FR/complete-inrichtingen
http://www.berendsen.nl/fr_FR/complete-inrichtingen
Geen zorgen

Geen zorgen

Keuze uit verschillende complete inrichtingen!
Complete oplossing
http://www.berendsen.nl/fr_FR/veiligheid/hygiene-check
http://www.berendsen.nl/fr_FR/veiligheid/hygiene-check
Hygiëne borging

Hygiëne borging

Optimaliseer de hygiëne binnen uw bedrijf met Berendsen!
Hygiëne check