Stel uw vraag

Hoe werkt het?

Deskundig advies:

Samen met u zoeken wij naar de juiste oplossing voor uw sanitaire ruimtes. Zodat u zich niet langer zorgen hoeft te maken over alle praktische zaken. Dit nemen wij u uit handen.

Montage en eerste levering

De volgende stap is de montage van de gekozen dispensers. De datum hiervoor komen we samen overeen, zodat de opstart van onze dienstverlening naadloos aansluit op die van uw vorige leverancier. Onze VCA gecertificeerde montagespecialisten komen bij u langs om aan de hand van een inventarisatie alle producten te monteren. Uiteraard kunt u hier indien gewenst bij aanwezig zijn. We gaan pas weg als uw sanitaire ruimtes naar wens zijn ingericht.

Levering met vaste frequentie

Onze serviceverlener komt in een vaste frequentie langs en levert verbruiksartikelen (zoals zeep en papier) tot in het voorraadhok en wisselt vuile producten voor schone exemplaren. Full service producten (luchtverfrissers, toiletbrilreinigers, sanitizers) wisselen we zelfs tot in de dispenser – of ruilen we voor nieuwe/schone exemplaren (toiletborstel, dames hygiënebox).

 

Huurconstructie
Wij leveren onze producten eenvoudig in een huurconstructie, zodat u een vast bedrag op weekbasis betaalt. Veel klanten vinden dit prettig omdat het onaangename verrassingen voorkomt: uw facturen zijn transparant en overzichtelijk. U kunt beter budgetteren doordat u niet te maken heeft met investeringskosten.

 

Milieuvriendelijke reiniging:

Onze handdoekrollen en dames hygiëneboxen worden op milieuvriendelijk wijze gereinigd. U bent altijd verzekerd van een frisse en schone handdoekrol en hygiënebox en het milieu wordt zo minimaal mogelijk belast. 

Onderhoud en controle:

U bent verzekerd dat uw dispensers in perfecte staat zijn en goed functioneren. Is er iets kapot? Dan komen wij langs om het te repareren of vervangen.

Persoonlijk contact: 

Heeft u als klant vragen, opmerkingen, adviezen of verzoeken? Onze klantenservice staat 5 dagen per week klaar voor u. U kunt ons bereiken via 075-6127161. 

Wilt u meer weten over de hygiëne service of heeft u een andere vraag?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Uw bedrijfsnaam:
 
Uw naam:*
 
 
Uw email of telefoonnummer:*
 
Plaats
 
 
Waar kunnen we u mee helpen?
 
 

Hoe wij andere klanten helpen

Bekijk meer uit onze diensten

http://www.berendsen.nl/fr_FR/assortiment/sanitaire-producten-huren
http://www.berendsen.nl/fr_FR/assortiment/sanitaire-producten-huren
Assortiment

Assortiment

Een uitgebreid productaanbod voor een hygiënisch toilet.
Assortiment
http://www.berendsen.nl/fr_FR/complete-inrichtingen
http://www.berendsen.nl/fr_FR/complete-inrichtingen
Geen zorgen

Geen zorgen

Keuze uit verschillende complete inrichtingen!
Complete oplossing
http://www.berendsen.nl/fr_FR/veiligheid/hygiene-check
http://www.berendsen.nl/fr_FR/veiligheid/hygiene-check
Hygiëne borging

Hygiëne borging

Optimaliseer de hygiëne binnen uw bedrijf met Berendsen!
Hygiëne check

Interessante aanbiedingen voor u