Betrouwbare wasserij voor uw bedrijfskleding

Om te zorgen dat uw kleding stipt op tijd en frisgewassen weer bij u terugkomt, richten wij per klant een specifiek wasproces in. Zo behandelen altijd dezelfde collega's uw was en weten ze precies hoe ze met uw kleding om moeten gaan. Uw kleding wordt perfect schoon met behoud van kleur en kwaliteit. 

Wat gebeurt er met uw bedrijfskleding in onze wasserij?

Nooit meer bedrijfskleding kwijt bij de wasserij - werkkleding wasserij Berendsen Inchecken van uw kledingstukken: Zo weet u precies welke kleding ingeleverd is voor reiniging. 

 

Professionele wasserij voor bedrijfskleding - Berendsen Klantspecifieke reinigingUw kleding wordt niet vermengd met die van andere klanten. 

 

Bedrijfskleding wasserij inclusief inspectie en reparatie - Berendsen wasserij Nauwkeurige inspectie: De beschermende werking van kledingstukken wordt gecontroleerd. Een onveilig kledingstuk wordt gerepareerd of vervangen. 

 

Bedrijfskleding wasserij incl. gecertificeerde reparatie - wasserij Berendsen Gecertificeerde reparatie: Schade aan de kleding wordt direct vakkundig hersteld, met behoud van certificeringen.

 

Bedrijfskleding wasserij met de betrouwbaarste levering - Berendsen Stipte levering: Uw schone bedrijfskleding wordt door uw vaste chauffeur weer afgeleverd. Hij neemt direct uw vuile kleding mee. 

 

Meer over hoe wij uw kleding borgen in onze wasserij

http://www.berendsen.nl/fr_FR/hoe-werkt/bedrijfskleding-wassen
http://www.berendsen.nl/fr_FR/hoe-werkt/bedrijfskleding-wassen
Stipte levering

Stipte levering

Altijd schone en veilige kleding dankzij voldoende voorraad en betrouwbare levering
Hoe werkt het
http://www.berendsen.nl/fr_FR/veiligheid-en-risicobeperking/bedrijfskleding-wassen
http://www.berendsen.nl/fr_FR/veiligheid-en-risicobeperking/bedrijfskleding-wassen
Veilig

Veilig

Uw kleding blijft veilig dankzij professionele reiniging en controle
Veiligheid & Risicobeperking

Uw bedrijfskleding laten reinigen in een Berendsen wasserij?

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Uw bedrijf:
 
 
Uw naam:*
 
 
Uw telefoonnummer of email:*
 
 

Uw vraag:
 
 

  

Hoe wij andere klanten helpen

We hebben geen omkijken meer naar de werkkleding en de kleding behoudt zijn kleur

-
Eurocarbon

Een bedrijfskleding wasserij waar u op kunt vertrouwen

Als bedrijf is het belangrijk dat u altijd schone kleding op voorraad hebt, die voldoet aan de wettelijke eisen, uw eisen, en die van uw klanten. U doet er daarom goed aan om te kiezen voor een betrouwbare wasserij. Een wasserij die u werk uit handen neemt, bijvoorbeeld door kleding direct in persoonlijke kluisjes klaar te leggen. Een wasserij die kan garanderen dat uw levering op tijd en compleet aankomt. Iedere week weer. Een wasserij die uw was grondig reinigt, zonder de kwaliteit aan te tasten. Kortom: een Berendsen wasserij.

Een wasserij die het u makkelijk maakt

U wilt zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan het regelen van de was. Daarom proberen wij, als wasserij, u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Inspectie, reparatie en veranging van de kleding worden in de wasserij direct geregeld, zonder dat u daar omkijken naar heeft. Geen administratie: alles wordt geregeld op één overzichtelijke factuur. U doet eenvoudig en 24/7 zaken met ons via de online MijnBerendsen. Daar kunt u ook precies inzien welke kleding ingeleverd is bij de wasserij. 

Een wasserij met een persoonlijke aanpak

Iedere klant is anders. Daarom wordt uw was iedere week door dezelfde personen behandeld. Uw persoonlijke chauffeur haalt uw was op en brengt deze naar de wasserij. De persoon die toeziet op de reiniging van uw kleding, controleert ieder kledingstuk en repareert deze zelf indien nodig. Wanneer uw chauffeur de schone kleding vanuit de wasserij naar u brengt, legt hij deze naar wens op de juiste plek. Dit kan zelfs tot in de persoonlijke kluisjes per medewerker, zodat u tijd bespaart op het uitgeven van de kleding. Heeft u vragen of een probleem? Uw persoonlijke relatiebeheerder staat voor u klaar.

Een professionele wasserij

Bedrijfskleding is een grote investering. Om te zorgen dat u alles uit deze investering haalt, zorgen we dat uw kleding zo lang mogelijk meegaat. Uw kleding wordt eerst door onze wasserij bekeken, om het optimale wasproces voor de bedrijfskleding in te richten. Daarbij wordt gelet op behoud van kleur en kwaliteit. Heeft u veiligheidskleding, zoals signaalkleding of brandvertragende kleding? Dan zorgen we dat deze hygiënisch schoon wordt, zonder de beschermende eigenschappen aan te tasten. Eventuele finishes, bijvoorbeeld tegen chemicaliën, worden in de wasserij wekelijks opnieuw aangebracht. Zo blijft uw kleding jarenlang veilig en representatief voor uw bedrijf.

Altijd een wasserij bij u in de buurt

Met 11 vestigingen door het heel het land zit er altijd een Berendsen wasserij bij u in de buurt. Heeft uw bedrijf meerdere vestigingen? Dan is het wel zo makkelijk als de bedrijfskleding toch centraal geregeld is. De 700 medewerkers bij onze wasserijen doen er alles aan om u snel en zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bekijk de locaties van onze wasserijen.