Stel uw vraag

Werkhandschoenen assortiment

De werkhandschoenen service zorgt ervoor dat u altijd voldoende werkhandschoenen in huis heeft, zonder dat u daar omkijken naar heeft. Handschoenen worden niet meer weggegooid, maar ingeleverd voor reiniging door Berendsen. 

Voor diverse risico's kunnen wij u een passende gecertificeerde handschoen bieden. Denk hierbij aan snijbestendige handschoenen of montagehandschoenen. Het reinigen van de werkhandschoenen heeft geen invloed op de EN-normeringen. Alle werkhandschoenen worden gecontroleerd en daar waar nodig gerepareerd of vervangen. Zo heeft u altijd voldoende veilige en kwalitatieve werkhandschoenen bij de hand. 

Werkhandschoenen voor diverse risico's

http://www.berendsen.nl/fr_FR/assortiment/lederen-werkhandschoenen-huren
http://www.berendsen.nl/fr_FR/assortiment/lederen-werkhandschoenen-huren
Lederen werkhandschoenen

Lederen werkhandschoenen

Extra grip en bescherming tegen vuil
http://www.berendsen.nl/fr_FR/assortiment/snijbestendige-handschoenen-huren
http://www.berendsen.nl/fr_FR/assortiment/snijbestendige-handschoenen-huren
Snijbestendige handschoenen

Snijbestendige handschoenen

De juiste bescherming tegen snijrisico's
http://www.berendsen.nl/fr_FR/assortiment/vloeistofdichte-handschoenen-huren
http://www.berendsen.nl/fr_FR/assortiment/vloeistofdichte-handschoenen-huren
Vloeistofdichte handschoenen

Vloeistofdichte handschoenen

Bescherming tegen vloeistoffen zoals olie
http://www.berendsen.nl/fr_FR/assortiment/montage-handschoenen
http://www.berendsen.nl/fr_FR/assortiment/montage-handschoenen
Montage handschoenen

Montage handschoenen

Voor fijne montage werkzaamheden

Weten hoe werkhandschoenen precies werkt? Download de gratis brochure.

Werkhandschoenen brochure: ontdek de voordelen van werkhandschoenen huren

In onze service brochure leggen we uit hoe onze werkhandschoenen service werkt. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en wat voor u de voordelen zijn. 

 

Download de werkhandschoenen brochure - alles over handschoenen huren

Wilt u vrijblijvend advies over uw bedrijfskleding?

Hester
Bedrijfskleding adviseur

Als bedrijfskleding adviseur help ik u graag verder. Ik help bedrijven dagelijks met het uitzoeken van de juiste bedrijfskleding voor hun werkzaamheden. Ik beantwoord graag uw vragen.

Het voordeel van werkhandschoenen huren

Waarom koopt uw organisatie steeds nieuwe werkhandschoenen, om ze na gebruik weg te gooien? Terwijl de hoogwaardige werkhandschoenen van Berendsen keer op keer worden gereinigd en opnieuw gebruikt?

Bespaar kosten op uw werkhandschoenen

De Berendsen-werkhandschoenen Service is een uniek concept waarmee u bespaart op uw werkhandschoenen en veiligheidshandschoenen. Handschoenen worden niet meer weggegooid, maar ingeleverd voor reiniging door Berendsen. Berendsen verzorgt de reiniging, reparatie en bezorging. Uw handschoenen gaan langer mee, wat u een flinke besparing oplevert. 

Altijd een passende werkhandschoen

Berendsen levert voor diverse werkzaamheden een geschikte handschoen. Van snijbestendige handschoenen voor werk met platen en scherpe voorwerpen, tot montagehandschoenen voor fijne werkzaamheden. Op basis van uw werkzaamheden en risico's kiezen we samen de juiste werkhandschoenen. De handschoenen zijn altijd goed op maat, voor optimaal werkcomfort. 

Geen omkijken naar werkhandschoenen

Dankzij onze voorraadservice kunnen uw medewerkers doorlopend rekenen en veilige kwaliteitswerkhandschoenen. Misgrijpen is er niet bij. Berendsen controleert alle veiligheidshandschoenen voordat ze weer afgeleverd worden. Alleen werkhandschoenen die voldoen aan de strenge kwaliteits- en veiligheidseisen worden weer aan u geleverd. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw medewerkers. 

Hygiënischer dan kopen

Men steekt vaak wekenlang hun handen in vuile handschoenen, totdat ze stuk zijn. Of werkhandschoenen worden uiteindelijk vervangen omdat ze te vuil zijn, terwijl ze nog prima functioneren. Met de werkhandschoenen service heeft u altijd schone handschoenen. Onze fris gereinigde handschoenen zijn zelfs hygiënischer dan nieuwe! Uw medewerkers kunnen zo vaak als ze prettig vinden schone handschoenen aantrekken, zonder dat de kosten voor u uit de hand lopen.