HD Matten

Een High Definition mat gaat net weer een stap verder dan de welbekende logomat. Zo kunt u met High Definition matten veel meer details weergeven waardoor u de meest uiteenlopende afbeeldingen en graphics kunt gebruiken. De sfeer en beleving die posters, schilderijen en muurtekeningen creëren, kan nu ook behaald worden met een mat.

Maar wat kan er allemaal op een mat gezet worden? Hier zijn geen beperkingen voor: alles kan! Dat geeft zoveel vrijheid, dat kiezen moeilijk wordt. Hier zijn de 7 meest aangevraagde HD matten:

1. Motivatiemat:

Een mat met een motiverende tekst of illustratie erop. Zeker voor de marketeers is dit een interessante, gezien dit een creatieve, interne campagne is. Een motivatie kan een inspirerende leus zijn of juist een foto van alle werknemers tijdens het bedrijfsuitje. De mat zal door ons worden gewassen, dus de gezichten op de mat blijven er mooi uitzien.

2. Waarschuwingsmat:

een mat met een waarschuwende tekst of waarschuwend icoontje erop. Vooral voor productieruimtes is dit van belang om zo de veiligheid in het geding te houden. En op een positieve manier. Puur alleen een icoontje van een veiligheidshesje of -schoenen op de mat kan al genoeg helpen herinneren aan het veiligheidsreglement.

3. Speelmat:

Een mat met een speelelement. Denk bijvoorbeeld aan een mat met wegen en huisjes zodat kinderen met autootjes kunnen spelen op de mat. Maar ook een hinkelbaan of een labyrinth is leuk! Deze matten kennen we al van de kinderdagopvang of de kleuterklas, maar onze matten zullen altijd gewassen worden zodat de kinderen in een hygiënische omgeving veilig kunnen spelen.

4. Actiemat:

Een mat met een langdurige actie erop om winkelende bezoekers erop te attenderen. Veel winkels hebben tijdelijke acties, maar vaak genoeg ook langdurige acties of een bepaalde extra service. Hoe kan zo'n actie of service nou genoeg opvallen tussen alle andere (vergelijkbare) winkels? Met een foto op een mat springt een zaak in het oog. 

5. Wegwijsmat:

Een mat die aangeeft waar bezoekers naartoe moeten. Bezoekers een bedrijfspand in leiden kan al met simpelweg de ligging van een mat. Dit wordt nog duidelijker met concrete tekst. Er hangen tegenwoordig overal bordjes, waardoor mensen door de bomen het bos niet meer zien. Een mat valt dan een stuk meer op. Hierop kunnen bijvoorbeeld de functies van de verdiepingen van het warenhuis gezet worden, maar ook toilet-icoontjes zodat meteen duidelijk waar de wc is bij hoge nood.

6. Themamat:

Een mat met een foto of figuur binnen een bepaald thema. Sommigen bedrijven zoals evenementenbedrijven of hotels hebben een sterk thema leven. Dit kan een piraten mat worden voor een hotel of juist een mat in de kleuren van de huisstijl van een bedrijf

7. Milieuzone mat:

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker voor alle type bedrijven. Een mat die duurzaamheid uitstraalt met bepaalde tekst, illustraties of foto's, past daar goed bij. Daarnaast zijn onze matten volledig gerecycled en zullen als zij 'op' zijn ook weer gerecycled worden. 

$anchor.getData()

HD Mat

Berendsen NL
1
Specificaties
  • Meer nylon vezels per m2 waardoor afbeeldingen op fotoniveau worden weergegeven.
  • Zeer geschikt om de uitstraling van uw bedrijfspand, winkel of restaurant te vergroten.
 

Geïnteresseerd in een HD-mat van Berendsen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op om uw vraag te beantwoorden, een offerte of test.

Uw bedrijfsnaam:
 
 
Uw naam:*
 
 
Uw e-mail*
 
 

Waar kunnen we u mee helpen?
 
 

 
 

 
 

Meer matten van Berendsen

http://www.berendsen.nl/fr_FR/assortiment/schoonloopmatten-huren
http://www.berendsen.nl/fr_FR/assortiment/schoonloopmatten-huren
Schoonloopmatten

Schoonloopmatten

De perfecte vuilstopper
Schoonloopmatten
http://www.berendsen.nl/fr_FR/assortiment/droogloopmatten-huren
http://www.berendsen.nl/fr_FR/assortiment/droogloopmatten-huren
Droogloopmatten

Droogloopmatten

Droge en veilige vloeren
Droogloopmatten
http://www.berendsen.nl/fr_FR/rubberen-mat
http://www.berendsen.nl/fr_FR/rubberen-mat
Active Scraper

Active Scraper

Rubberen buitenmat
Active Scraper