Stel uw vraag

Gratis Hygiëne Check

Benieuwd hoe het met uw huidige toiletfaciliteiten is gesteld? Vraag dan nu vrijblijvend de Berendsen Hygiëne check aan en breng uw huidige toiletoplossing in kaart!
 

Wat houdt de hygiëne check in?

Berendsen brengt vrijblijvend uw huidige toiletfaciliteiten in kaart en brengt eventuele verbeterpunten aan het licht. Een schoon toilet laat medewerkers zich veiliger en meer ontspannen voelen en reduceert ziekteverzuim.
 

Wat krijgt u?

  1. Een volledige check van uw sanitaire voorzieningen en de werkplek van uw medewerkers.
  2. Indien wij verbeterpunten constateren: een onderbouwd advies voor een oplossing.
  3. Dit advies op aanvraag omgezet in een maatwerk offerte.

Hoe werkt het?

De  hygiëne check bestaat uit vier stappen:
 
Check toiletbezoek
Onze adviseur bezoekt uw toiletruimtes en neemt uw huidige oplossingen onder de loep voor o.a. toiletpapier, toiletbril, toiletborstel, luchtverfrissing en damesverbandafval.
 
Check handen wassen
Hierna bekijkt deze de wijze waarop de toiletbezoeker de handen kan wassen, waarbij kraan, zeepuitgifte en soort zeep de revue passeren.
 
Check handen drogen en desinfecteren
Logische vervolgstap is de wijze waarop men de handen kan drogen alsmede de problemen die hiermee vaak gepaard gaan (papierafval, natte grond, lege dispensers). 
 
Check hygiëne werkplek
Behalve een goede toilethygiëne is het ook van belang dat de hygiëne op de werkplek afdoende is. Wij checken het hygiënepeil op uw werkplekken en stellen verbeterpunten vast.
 
Het doel
Een hygiënisch toilet laat medewerkers zich veiliger en meer ontspannen voelen en reduceert tevens ziekteverzuim - een goed begin is de Hygiëne check.

WIlt u meer weten over de hygiëne check of er een afspraak voor maken?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Uw bedrijfsnaam:
 
Uw naam:*
 
 
Uw email of telefoonnummer:*
 
Plaats
 
 
Waar kunnen we u mee helpen?
 
 

Hoe wij andere klanten helpen