Stel uw vraag
,
Gratis advies?

Bel direct met één van onze experts of laat uw gegevens achter en wij bellen u terug. 

Bel mij terug

Food

Samen met onze klanten, zien we de toenemende aandacht voor voedselveiligheid. De consument wordt steeds kieskeuriger. De food producent moet daarnaast aan steeds meer voorschriften voldoen, van zowel de EU en de overheid als grote bedrijven (bijv. Tesco). Onze food klanten moeten zich bezig houden met efficiënte productie tegen lage kosten. Daarom is het belangrijk dat u erop kunt vertrouwen dat er altijd voldoende schone kleding en hygiëneproducten op voorraad liggen.

Voldoen aan de strenge eisen van uw klant

Uw kleding en handhygiëne doorstaan iedere audit. Al onze producten voldoen aan de strengste normeringen. Verandert de wetgeving, dan verandert onze dienstverlening mee. Wij voorzien u daarnaast van de juiste documentatie om vragen van auditors te beantwoorden. Zo bent u minder tijd kwijt aan audits en hebt u meer tijd voor uw core business. 
 

Werken zonder oponthoud

Om productiestops te voorkomen, stemmen wij onze producten en diensten af op de snelheid van uw productie. Alles wat u nodig heeft voor schoon sanitair is binnen handbereik. Er is altijd voldoende kleding beschikbaar, ook voor uitzendkrachten. Werknemers kunnen lang werken, zonder last te krijgen van hun rug of benen dankzij comfort matten
 

Bespaar kosten

Dankzij onze eigen confectionair en gespecialiseerde food wasserij kunnen wij hygiënische kleding leveren tegen lagere prijzen dan de concurrent. Met onze hygiëneproducten en –service bespaart u daarnaast op water, papier en schoonmaakkosten. Ook met schoon- of droogloopmatten bespaart u op schoonmaakkosten, gezien deze door ons worden gewassen en ze ervoor zorgen dat de vloer schoner blijven.  
 

Gespecialiseerd in de foodsector

Met meer dan 40 jaar ervaring  en het bedienen van de grootste drank- en voedselproducenten van Nederland is Berendsen gespecialiseerd in het samenwerken met foodbedrijven. Zo hebben we samen met onze klanten ons wasproces afgestemd op de meest strenge eisen in de food (RABC).
Ons wasproces voldoet aan de RABC normering. Wij gaan echter nog een stap verder dan onze klantvragen en houden ons niet alleen bezig met biocontaminatie, maar ook met het voorkomen van fysische en chemische risico's in het wasproces. Zo bent u verzekerd van hygiënische bedrijfskleding, iedere week opnieuw.
 
 

Veelgebruikte producten in de food sector

http://www.berendsen.nl/en_US/assortiment/food-kleding-huren
http://www.berendsen.nl/en_US/assortiment/food-kleding-huren
Food kleding

Food kleding

Hygiënische kleding die voldoet aan de normeringen voor verschillende risico zones
http://www.berendsen.nl/en_US/sanitaire-producten-huren
http://www.berendsen.nl/en_US/sanitaire-producten-huren
Toilet hygiëne

Toilet hygiëne

Alles wat u nodig heeft voor een hygiënisch en bacterievrij toiletbezoek
http://www.berendsen.nl/en_US/assortiment/comfort-matten-huren
http://www.berendsen.nl/en_US/assortiment/comfort-matten-huren
Comfortmatten

Comfortmatten

Ondersteuning van gewrichten voor werknemers die lang staand werk verrichten

Wilt u vrijblijvend advies of heeft u een vraag? 

We kijken graag hoe we u verder kunnen helpen
zorgen dat u voldoet aan alle normeringen
 u zoveel mogelijk werk uit handen nemen
 het realiseren van een kostenbesparing

Laat uw gegevens achter en wij nemen direct contact met u op.

Uw bedrijfsnaam:
 
 
Uw naam:*
 
 
Uw e-mail*
 
 

Waar kunnen we u mee helpen?