Stel uw vraag

Oplossingen voor industrie

Voor diverse industrieën en productieomgevingen bieden wij een breed assortiment producten. Als full service leverancier nemen wij u alle zorg uit handen als het gaat om toilethygiëne en hygiënisch werken in de werkplaats. 

Industriezeep

Van het grootste belang in dit soort omgevingen zijn uiteraard handreinigers: garagezeep, industriezeep en industriële handreinigers en –verzorgers van Deb en Stoko. Er zijn zeer veel varianten: met schuurkorrels, milde oplosmiddelen, geschikt voor de gevoelige huid en meer. Dit luistert vrij nauw en is afhankelijk van uw behoefte. Graag adviseren wij u in een persoonlijk gesprek over de juiste zeep in uw bedrijfssituatie.

Handhygiëne pakket

Ook bieden wij speciaal voor de industriële sector een handhygiëne pakket waarin ook beschermings- en verzorgingsproducten zijn opgenomen. Deze zogenoemde Huid Hygiene Stations zijn robuuste lichtgewicht borden en bestaan uit 3 stappen: bescherming, reiniging en verzorging. Merken die u in ons assortiment treft zijn onder andere Solopol, Krestopol, Estosol, Travabon, Stoko Protect, Stoko Progel en Slig Special. 

Handdoekautomaat

Behalve handreinigers kunnen wij u ook een handdoekautomaat bieden speciaal voor werkruimtes. Dit betreft de HY300 automaat: een zeer robuuste constructie voor katoenen handdoekrollen die bestand is tegen het zwaarste geweld en niet of nauwelijks defecten kent. Met de HY300 handdoekautomaat weet u zeker dat uw medewerkers hun handen altijd goed kunnen drogen.

Basic dames hygiëneboxen 

In wat voor omgeving uw medewerkers ook werken, een dames hygiënebox kan niet ontbreken. De dames hygiënebox basic is een box waarin damesverband en tampons discreet en correct kunnen worden weggegooid. De box bevat milieusparende, geurneutraliserende korrels die desinfecteren en de inhoud reukloos houden. De basic dameshygiënebox is een fullservice product, onze serviceverleners komen deze in een vaste frequentie wisselen.

 

Andere oplossingen

Behalve bovenstaande oplossingen gericht op de industrie kunnen wij u ook voorzien van een totaaloplossing voor in uw sanitaire ruimtes. Of het nu gaat om toiletpapierdispenser, handdoekdispenser, luchtverfrisser, toiletborstel en/of het wisselen/vullen van deze dispensers, u kunt ervoor bij ons terecht.

Uw bedrijfsnaam:
 
Uw naam:*
 
 
Uw email of telefoonnummer:*
 
Plaats
 
 
Waar kunnen we u mee helpen?
 
 

Benieuwd naar nog meer complete oplossingen?

http://www.berendsen.nl/en_US/berendsen-design-toilet
http://www.berendsen.nl/en_US/berendsen-design-toilet
Design toilet

Design toilet

Een stijlvol toilet.
Berendsen design toilet
http://www.berendsen.nl/en_US/berendsen-lightguide
http://www.berendsen.nl/en_US/berendsen-lightguide
Berendsen LightGuide

Berendsen LightGuide

Het toilet van de toekomst
Berendsen LightGuide
http://www.berendsen.nl/en_US/milieuvriendelijk-toilet
http://www.berendsen.nl/en_US/milieuvriendelijk-toilet
Milieuvriendelijk toilet

Milieuvriendelijk toilet

Duurzaam denken en doen.
Milieuvriendelijk toilet