Stel uw vraag

Uitgifte- en innamesystemen

Cleanroomkleding en/of reinigingsproducten uitgeven en innemen is een proces waarbij veel tijd en geld bespaard kan worden. Door gebruik te maken van onze uitgifte- en innamesystemen, bespaart u tijd en personeel. 

Wij ontzorgen u graag door de gereinigde artikelen klaar te leggen zoals u wilt. 

Afhankelijk van uw situatie kunnen wij verschillende oplossingen bieden voor het uitgeven en innemen van uw cleanroomkleding en/of reinigingsproducten.

Welk systeem past bij uw bedrijf?

Kast inleg service

We leveren uw cleanroomkleding en/of reinigingsproducten op uw locatie af en, indien gewenst, kunnen wij deze zelfs in de daarvoor bestemde kasten leggen. Ook uw interne logistiek kunt u aan ons toevertrouwen.

Voor diverse klanten hebben wij op locatie medewerkers die de logistiek tot in de puntjes verzorgen. Door ook dit gedeelte uit handen te geven bent u compleet ontzorgd voor wat betreft uw textiel.

Uitgiftesystemen

Uw kleding kan goed opgeborgen worden in de verschillende kasten die Berendsen u biedt. Een van deze kasten is de FiFo kast die speciaal is ontworpen voor uw verpakte cleanroomkleding. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid het automatisch kledinguitgiftesysteem te huren waarbij uw medewerkers een kledingstuk uitnemen door een pas voor het apparaat te houden. De kleding is gekoppeld aan uw medewerker.

Innamesystemen

Uw gebruikte cleanroomkleding kunt u kwijt in de meegeleverde containers. Heeft u gebruikte cleanroomkleding met schadelijke stoffen, dan kunt u deze kwijt in de Longostand (afbeelding midden). Voor uw schoonmaakmoppen leveren wij u rode cleanroomboxen aan om cross-contaminatie te voorkomen. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van wasnetten om de gebruikte cleanroomdoekjes en gedragen schoeisel bij elkaar te houden en aan te leveren.


 

 

Weten wat de meest geschikte oplossing is voor u?

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op

Uw bedrijfsnaam:
 
 
Uw naam:*
 
 
Uw e-mail*
 
 

Waar kunnen we u mee helpen?
 
 

 
 

 
 

Zo regelen we alles voor u

http://www.berendsen.nl/en_US/hoe-werkt/cleanroom-training/cleanroomartikelen-wassen
http://www.berendsen.nl/en_US/hoe-werkt/cleanroom-training/cleanroomartikelen-wassen
Training personeel

Training personeel

Hoe u zich gedraagt in en rondom een cleanroom is uitermate belangrijk
Cleanroom training