,
Gratis advies?

Bel direct met één van onze experts of laat uw gegevens achter en wij bellen u terug. 

Bel mij terug

Zijn uw medewerkers tevreden?

Is er gezeur over de bedrijfskleding? Vinden medewerkers dat de kleding niet meer goed is? Voor deze problemen heeft Berendsen een enquête ontwikkeld die u helpt om de meningen over de bedrijfskleding in kaart te brengen. Zo ontdekt u of slechts enkele medewerkers negatief zijn over de kleding of dat het een hele groep is.

Download nu de gratis enquête die al vele bedrijven heeft geholpen. Verspreid de enquête onder uw personeel en geef richting aan verandering. Het bewezen resultaat is een gemotiveerde medewerker die het gevoel heeft dat er naar hem of haar wordt geluisterd.

Onmisbare informatie

Er wordt veel tijd en geld gestoken in de selectie van bedrijfskleding. Maar wanneer uw medewerkers niet tevreden zijn over de gemaakte keuze, zullen ze de kleding niet of niet juist dragen. Zo wordt niet alleen uw keuze ondermijnd, maar kan ook de veiligheid van de medewerkers in het gedrang komen en wordt de merkbeleving van klanten aangetast. Het is dus van groot belang om tijdig te signaleren wat de mening van uw personeel is. 

Ontdek met behulp van deze vragenlijst eenvoudig eventuele knelpunten, uitdagingen, maar ook positieve eigenschappen. Download nu onderstaande enquête en verspreid deze onder uw personeel. De enquête is gemaakt in een word-bestand, zo kunt u vragen die niet van toepassing zijn op uw werkzaamheden eruit halen. En eventuele aanpassingen aan de huisstijl doen.

Download hier de gratis whitepaper

Uw bedrijfsnaam
 
 
Uw naam*
 
 
Uw e-mailadres*