De oplossing voor uw cleanroom schoonmaak

MicronSwep: het volwaardige schoonmaaksysteem voor iedere geconditioneerde ruimte

Uw cleanroom schoonmaken en vrij houden van partikels en micro-organismen is een specialisme en vraagt om het gebruik van de juiste artikelen op de juiste manier. Het MicronSwep systeem helpt u daarbij en is een volledig, volwaardig én gevalideerd cleanroom schoonmaaksysteem voor iedere ISO classificatie.

Als men volgens het reeds opgestelde schoonmaakprotocol de cleanroom reinigt met het MicronSwep systeem, dan blijft uw cleanroom in topconditie voor weer een productieve werkdag.

Voordelen MicronSwep

Besparing op cleanroom schoonmaak

Besparingreiniging met MicronSwep bespaart tijd, water, schoonmaakmiddelen en chemicaliën. Eén enkele mop kan een oppervlak van 25 vierkante meter reinigen (2x zoveel oppervlakte als andere moppen)

Partikelhoudend vermogen bij cleanroom schoonmaak Partikelbehoudend vermogende MicronSwep mop bestaat uit 100% polyester microvezel en deze mop pakt én behoudt iedere partikel
MVO in cleanroom schoonmaak MVOde MicronSwep mop wordt bij Berendsen gereinigd en door u hergebruikt. Zelfs na 120 keer steriliseren voldoet de MicronSwep nog aan de Helmke Drum norm 0,5 micron
Ergonomisch werken in cleanroom schoonmaak Ergonomiedoor het lichtgewicht van het MicronSwep systeem is het eenvoudiger plafonds en wanden te reinigen. Daarnaast hoeft men weinig druk op de MicronSwep mop uit te oefenen om een uitmuntend resultaat te behalen wat zorgt voor minder belastend werk voor uw medewerkers    

 

Hoe werkt de MicronSwep?

Hoe werkt het cleanroom schoonmaken

Bekijk het complete cleanroom reiniging assortiment

Vraag direct een voorbeeldmop aan

Uw naam*
 
 
E-mailadres*
 
 

Algemene info over cleanroom schoonmaak

Het MicronSwep cleanroom reinigingssysteem van Berendsen is een ergonomisch, herbruikbare schoonmaakoplossing voor geconditioneerde ruimten. Het is ontworpen om de schoonmaaktijd en het gebruik van chemicalien zoveel mogelijk te beperken. Alle MicronSwep moppen en doeken zijn consequent gereinigd en gesteriliseerd in een geautomatiseerd reinigingsproces, dat gevalideerd en volledig gedocumenteerd in overeenstemming is met de relevante ISO en GMP-normen. De schoonmaak moppen en doeken zijn gechipt en daardoor volledig traceerbaar, waardoor kostenbesparingen kunnen worden gerealiseerd en misschien wel het belangrijkste: totale contaminatie controle. 

Onderstaande link laat een vergelijk zien tussen disposable en reusable cleanroom schoonmaakmoppen:
http://vsr-org.nl/actueel/nieuws/multi-use-vlakmop-presteert-gemiddeld-beter-dan-disposable-vlakmop

Effectieve reiniging van cleanrooms en gecontroleerde ruimten is een uiterst kritisch proces. Reiniging voor dit soort ruimten is vastgelegd in de ISO 14644-5 norm én aanbevolen standaarden zoals IEST-RP-CC018.4. Cleanroomreiniging moet voldoen aan hoge eisen. De gebruikte materialen en producten moeten zorgen voor grondige verwijdering van alle deeltjes en microbiologische verontreinigingen.

Service Berendsen 
De wasbare MicronSwep moppen maken deel uit van een complete serviceoplossing van Berendsen. Inkoop, administratie, vervangingen, voorraad, reiniging en verpakking worden verzorgd door Berendsen in onze gespecialiseerde cleanroomwasserij. Dit gebeurt met een hygiëneniveau dat altijd voldoet aan uw eisen en behoeften.