Diverse modellen cleanroom coveralls

Onze cleanroom coveralls worden op speciale programma's gereinigd en hebben een lange levensduur. Ze worden per stuk vacuüm verpakt in PE verpakking.

Hieronder vindt u alle cleanroom coveralls die wij hebben alsmede bijbehorende onderkleding. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Binnen 24 uur nemen wij contact met u op

Uw bedrijfsnaam:
 
 
Uw naam:*
 
 
Uw e-mail*
 
 

Waar kunnen we u mee helpen?
 
 

 
 

 
 

Keuze van de juiste cleanroom coverall

Een cleanroom coverall wordt veelal gebruikt in een ISO klasse 5 omgeving en wordt aangemerkt als een van de hoogste cleanroom classificatie niveaus. De focus ligt op de bescherming van het product tegen vervuiling van onder andere de mensen die werkzaam zijn in dit soort productieomgevingen. Dit type productieomgevingen wordt vaak teruggevonden in de volgende segmenten: farmaceutische, biotechnologische, medische hulpmiddelen en elektronica-industrie. Een cleanroom coverall speelt hier een uitermate grote rol, namelijk het voorkomen van vervuiling bij het product. 
 
Natuurlijk dient een mens ook een aantal uren achter elkaar comfortabel te kunnen werken met het dragen van een dergelijke cleanroom coverall. Essentiele parameters waarop gelet moet worden bij het selecteren van de juiste cleanroom coverall of andere cleanroom kleding, zijn: poriegrootte, lucht - en waterdampdoorlaatbaarheid. Poriegrootte bepaalt de barrière effectiviteit van het gebruikte materiaal in het kledingstuk – welke deeltjesgrootte het weefsel kan binnendringen.
 
Luchtdoorlaatbaarheid is een maat voor de barrièrewerking van het materiaal van het kledingstuk - hoe minder lucht het materiaal doorlaat hoe beter de barrièrewerking van het weefsel (andere parameters om deze barrière werking van het kledingstuk te beïnvloeden betreffen het model van het kledingstuk en de keuze voor onderkleding). 
 
Waterdampdoorlaatbaarheid is een maat voor het comfort van de textiel, hoe "ademend " het materiaal is - hoe hoger het cijfer voor de waterdampdoorlaatbaarheid des te meer ademend / comfortabel voor de drager ( andere parameters om het comfort voor de drager te beïnvloeden omvatten model van het kledingstuk en de keuze van onderkleding)
 
Om het aantal deeltjes in een ISO- klasse 5 productie te verminderen, moet het lichaam van de medewerker volledig worden bedekt (inclusief laars, kap, goggle) en de kleding moet minimaal eenmaal per dag worden verschoond.