,
Gratis advies?

Bel direct met één van onze experts of laat uw gegevens achter en wij bellen u terug. 

Bel mij terug

Nieuwe overalls voor de Ford-collectie

De producent van de huidige Ford collectie heeft samen met Ford Europa een aantal artikelen uit de collectie aangepast. Naar aanleiding van gesprekken met Ford dealers en medewerkers zijn een aantal kledingstukken vernieuwd en verbeterd. Hier leest u wat dit voor uw eventuele Ford-collectie betekent.

De aanpassingen

Voor klanten die de Ford-collectie huren, betekent dit dat de Amerikaanse overall en overall worden aangepast. 
 
Het betreft de volgende aanpassingen:
  • De kniedelen zijn moderner en geven door een “baggy style” meer bewegingsvrijheid.
  • Stretchmateriaal aan de achterzijde van de overall voor meer bewegingsvrijheid.
  • Reflectiebiezen zijn toegevoegd.
  • Het ovale Ford-logo is op de rug verwijderd.
 
Deze aanpassingen worden door Ford Europa en de leverancier doorgevoerd en komen gefaseerd bij Berendsen binnen. Wanneer er nog voorraad ligt van de huidige overalls, wordt deze eerst uitgeleverd door de leverancier. Dit is zo ook afgesproken met Ford Europa. Het is dus mogelijk dat zowel de oude en de nieuwe versies van de kledingstukken in omloop is. Omdat de kleuren en het materiaal niet zijn aangepast, zal dit geen problemen geven in de uitstraling van uw bedrijf. Daarnaast blijft ook de maatvoering hetzelfde.
 
Mocht u vragen hebben over de nieuwe kledingstukken dan kunt u contact opnemen met uw klantenservice of uw vraag stellen via onderstaand formulier.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wilt u vrijblijvend advies over uw bedrijfskleding?

Hester
Bedrijfskleding adviseur

Als bedrijfskleding adviseur help ik u graag verder. Ik help bedrijven dagelijks met het uitzoeken van de juiste bedrijfskleding voor hun werkzaamheden. Ik beantwoord graag uw vragen.

Stel uw vraag